• slidebg1
    Computerhulp
    De formule voor kennis, ervaring en ondersteuning

Computerhulp

Rijsdijk Techniek komt bij zowel particulieren als zakelijke klanten aan huis of op kantoor om diverse computerproblemen of computerstoringen te verhelpen. Naast computerproblemen kunt u bij Rijsdijk Techniek voor alles terecht met betrekking tot uw computer. Van een muis, een nieuwe router voor het internet tot een nieuwe tablet, Rijsdijk Techniek heeft het. Wij leveren en indien u dit wenst, installeren uw bestelling thuis, op kantoor of op een andere locatie. 

Verkoop

Verkoop

Ook voor nieuwe computer, laptop, tablet of een printer kunt u bij Rijsdijk Techniek terecht. Samen met u bespreken we de wensen voor een nieuwe computer, zodat u ook echt een computer koopt die aan uw eisen voldoet. Daarnaast proberen wij deze computer tegen scherpe prijzen aan te kunnen bieden.

Uw laptop is iets verouderd, maar hij werkt nog perfect. Echter, de accu is helaas wel kapot en u kunt alleen nog maar op netstroom werken met uw laptop. Bij Rijsdijk Techniek kunt u onder andere terecht voor een nieuwe accu voor uw laptop!

Advies

Advies

Twijfelt u bij de aanschaf van een nieuwe computer tussen een desktop of een laptop van de aanbieding? Helaas weet u niet wat voor u de juiste keuze zal zijn en of het apparaat na aankoop wel bevalt en aan uw eisen zal voldoen?

Voorkom een miskoop en vraag vrijblijvend advies aan Rijsdijk Techniek. Wij helpen u graag verder met de juiste aankoop, zelfs als u besluit het product elders aan te schaffen.

Computerles op Maat

Computerles op Maat

Zoekt u iemand die u uitleg kunt geven wat u zoal met uw computer(s) kunt doen? Rijsdijk Techniek zorgt ervoor dat u met onze uitleg ook echt de stappen kunt maken die u zelf wilt.

Als u niet weer uw zoon, dochter of die leuke collega lastig wilt vallen bent u bij Rijsdijk Techniek aan het juiste adres. Wij komen bij u thuis of op kantoor langs zodat we met uw eigen computer aan de slag kunnen, zodat het altijd vertrouwd aan voelt. Indien gewenst kan dit ook op kantoor bij Rijsdijk Techniek.

Computerreparatie

Computerreparatie

Het liefst wilt u een computerprobleem direct zelf oplossen. Maar dit is in de praktijk helaas niet altijd mogelijk, omdat u simpelweg geen idee heeft waar u zou moeten beginnen. U gaat het wel zelf proberen maar het gaat fout, wat dan? Geen zorgen, Rijsdijk Techniek helpt u verder met al uw computerreparaties. U kunt tegenwoordig ook voor een laptopscherm reparatie bij Rijsdijk Techniek terecht.

Wij hanteren scherpe prijzen en proberen voor zover als mogelijk dit altijd binnen een korte tijd te repareren.

Service staat bij Rijsdijk Techniek echt op 1!

Rijsdijk Techniek is eerlijk tegen zijn klanten, ook bij een eventuele reparatie. Als wij constateren dat de computer aan vervanging toe is, omdat een computerreparatie ‘uitstel van executie’ is/of de kosten te hoog oplopen, zullen wij u dit mededelen. Daarnaast kunnen wij u kosteloos advies geven en een voorstel doen voor de  eventueel nieuwe aanschaf van een computer, laptop of tablet.

De klant is bij Rijsdijk Techniek altijd koning. U besluit tenslotte welke aanschaf u doet én waar. Rijsdijk Techniek hoopt met het eerlijke advies alleen een duidelijk beeld te schetsen van de wensen en eigenschappen, die belangrijk zijn voor u om de juiste keuze te kunnen maken.

De service van Rijsdijk Techniek onze succesformule!