• slidebg1
    Het begint met goed onderwijs
    Eerlijk, vertrouwd en snel schakelbaar

Vertrouwd in het onderwijs

Rijsdijk Techniek heeft gemerkt dat de rol van de ICT-coördinator op school bijna niet meer te combineren is met het lesgeven. Daarom heeft Rijsdijk Techniek zich ontpopt als een externe, ICT-beheerder die op oproepbasis naar school komt. Daarnaast hebben wij met verschillende scholen de afspraak om op een vaste dag langs te komen.

Wij hebben gemerkt dat onze werkzaamheden een hoop zorgen en stress wegnemen voor de school zodat de school zich kan bezighouden met haar kerntaak: Het iedere dag opnieuw leveren van goed Onderwijs.

Mocht u meer informatie willen weten over de manier van werken of wat Rijsdijk Techniek voor u kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Omdat onderwijs goed moet zijn, staat Rijsdijk Techniek ook buiten schooltijden voor u klaar!

 

Beste lerarenteam van Rotterdam 2019

Eind oktober 2019 is OBS De Schalm uit Katendrecht uitgeroepen tot beste lerarenteam van Rotterdam. 

Rijsdijk Techniek is extra trots en blij dat wederom een vaste school wéér verkozen is. Rijsdijk Techniek mag op deze school al enkele jaren de complete ICT omgeving beheren en uitvoeren. 

Beste lerarenteam van Rotterdam 2018

In oktober is basisschool De Tuimelaar uit Hoogvliet uitgeroepen tot beste lerarenteam Rotterdam 2018


Rijsdijk Techniek is extra trots omdat zij de complete ICT infrastructuur heeft mogen vervangen en daarmee heeft kunnen bijdragen aan het succes van dit lerarenteam.