Wie zijn wij

Rijsdijk Techniek was tot juni 2017 onder de naam Desley IT bekend. Het bedrijf is in 2013 opgericht door Desley Rijsdijk, destijds 19 jaar oud. 
"Met dit bedrijf wilde ik het verschil maken tussen onnodige verkoopstations en het onvoldoende uitleggen bij installaties waar je na afwezigheid van de deskundige denkt, wat heb ik nu gekocht of erger nog wat heb ik nu geleerd?"

Wij hebben, dat mag nu na meer dan 5 jaar gezegd worden, hét verschil mogen maken. Hierdoor hebben wij een grote, maar trouwe klantenkring opgebouwd die mee is gegroeid met de groeispurt die het bedrijf heeft mogen maken. Wij mengen onze inzet met kwaliteit en vooral het enthousiasme waarmee wij werken.

Momenteel mag Rijsdijk Techniek op verschillende scholen de complete ICT verzorgen. U kunt hierbij denken aan het leveren en installeren van hard- en software tot het ondersteunen van de teams en leerlingen op de school. Daarnaast heeft Rijsdijk Techniek zich ontwikkeld tot vertrouwde tussenpersoon tussen verschillende bedrijven en instellingen die aan de scholen leveren. De school wordt hierbij totaal ontzorgd waarbij ze zich kunnen richten op hun kerntaak: Het iedere dag opnieuw leveren van goed onderwijs.

Omdat Rijsdijk Techniek merkte dat er ook vraag was bij onze klanten naar een betrouwbaar en vakkundig elektricien, heeft Rijsdijk Techniek een gecertificeerde elektricien in de arm genomen waarbij kwaliteit op nummer 1 staat. Wij werken niet met goedkope merken en spullen van de bouwmarkt. Wij kopen onze spullen in bij gerenommeerde bedrijven en groothandels, waarbij wij kunnen zorgen voor goede en sterke prijzen, maar daarnaast onze bekende kwaliteit!
Rijsdijk Techniek werkt voor verschillende VvE's, aannemers en verenigingen.

Uiteraard voeren wij alle bovengenoemde werkzaamheden ook uit bij onze particulieren klanten. 

Bij Rijsdijk Techniek is iedere klant belangrijk, staat Service staat op nummer 1 en geen vraag is teveel.

Dit alles klinkt u leuk, maar u wilt eerst nader kennis maken? Uiteraard is dat mogelijk. U bent van harte welkom, wel graag op afspraak.

Ik hoop u snel een keer te mogen begroeten.

 

Desley Rijsdijk
Eigenaar Rijsdijk Techniek